Sfarsitul lumii vine peste 4 ani

Civilizatia Maya a prezis acum 3000 de ani ca in anul 2012 se va produce un cataclism la nivel mondial, prin trecerea la o noua epoca spirituala.

Potrivit calendarelor mayase, recunoscute pentru formidabila lor exactitate, sfarsitul lumii va veni peste patru ani. Teoria lor se bazeaza pe oscilatia axei terestre care la fiecare 26.000 de ani se reconfigureaza.

Cercetatorul american Lawrence E. Joseph a confirmat teoria, sustinand ca in 2012 vom asiata la o aliniere extraordinara a astrelor. De asemenea, tot in 2012 va avea loc si schimbarea polilor magnetici ai pamantului. Cu toate acestea, nu se poate sti cu siguranta daca aceste lucruri reprezinta intr-adevar sfarsitul lumii, dupa cum au prezis mayasii.

Incredibil este insa ca mayasii au calculat ciclurile alinierii planetelor cu o precizie absoluta.

Mai mult chiar, Lawrence E. Joseph presupune si el ca alinierea planetelor ar putea contribui la o exacerbare a activitatii solare, care, la randul ei, ar putea „distruge” campul magnetic terestru.

Sursa:romantica.ro

Interesant ca sa zic. Acum am inceput sa-mi reduc planurile de viitor la urmatorii 4 ani. Eu sunt impacat cu ideea deoarece in ultimii 21 de ani am trait, am invatat si am vazut foarte multe.
Facand un exercitiu de imaginatie incercati si voi sa va gantiti ca in 2012 vine sfarsitul lumii …. parca altfel arata viata si visele voastre acum nu?

Reclame

4 răspunsuri to “Sfarsitul lumii vine peste 4 ani”

 1. Lyna Says:

  am vazut documentarul pe antena 3 … interesant exercitiu 😕 … daca s-ar duce totu’ in 4 ani … i would drop out of school and say to each of teachers everything that i think of them .

 2. puisorul cufurit Says:

  Hm. daca as fi sigur ca-n 4 ani vine sfarsitul lumii, peste 3 ani si 11 luni as avea grija sa-mi reglez conturile cu societatea in general si cu unii indivizi in particular. :)) Ted Bundy ar fi mic copil. :))

 3. Andrei Militaru Says:

  da, dar pana la sfarsitul lumii mai vine un sfarsit : scumpirea berii prin dublarea pretului la hamei. asta e mai grav :)))))))

 4. life Says:

  nimeni nu stie cand va veni sf lumii. doar Dumnezeu stie. 😀

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: